On tää taas ollu tätä samaa vanhaa p*skaa. Faija luuli, että lintsaan koulusta. Olo vain pahentunut. En ole päässyt puhumaan kenellekkään yli kuukauteen. Miksiköhän minulle ei ole annettu uutta aikaa. En kai ole niin tärkeä, että kanssani pitäisi puhua pahasta olosta joka taas kasvaa.
No sen ne ovat saaneet huomata, ettei kyllä kannata jättää kuukautta väliin aikojen annossa. Siitä ei hyvää seuraa. Tähän mennessä joka kesä heinäkuun jälkeen on ollut hirveän tuskainen olo ja karkaan yleensä silloin. Niitä karkaustapauksia on ollut joka heinäkuu pari kappaletta.
Olo on taas tullut sellaiseksi, että mieli tekisi karata, ja jos päätän karata ei kukaan löydä minua, ellen niin itse halua. En ole niin tyhmä, että paljastaisin jollekulle piilopaikkani.
Vihaan taas vielä entistä enemmän mutsia ja faijaa! En kyllä halua lastenkotiinkaan, jonne joudun jos lintsaan yhden kokonaisenpäivän koulusta. Koulukotiin minua ei suotuttu laittamaan, koska siellä on porukka enemmän häiriintynyttä. Haluaisin, että minut adoptoitaisiin...En meinaan enää kestä enää asua kotona! Aijon kyllä karkailla ja olla mahdollisimman paljon pois kotoa siihen asti, että saan muutettua pois kotoa!
Vihaan tätä paikkaa, jossa asumme ja tätä taloa ja näitä ihmisiä! Mutsi ja faija on niin urpoja, ettei ne haluu muuttaa vaikka kaikilla muilla on paha olo paitsi heillä, kun he tykkäävät sua tällaisessa peräkylässä missä on rauhallista ja kukaan ei seuraa tekemisiä. Ja vitut ei siellä muuallakaan kukaan seuraa tekemisiä jos ei halu ja jos ei kiinnitä muihin huomiota, eikä anna toiste utelemiselle arvoa! Mä haluaisin kaupunkiin, mutta noi ei halua asua missään kerrostalossa. No eikö ne ole kuullu, että yhtähyvin voisi asua omakotitalossa jossain päin turkua. Vittu ne on tyhmiä! Ne ei kyllä aattele yhtään kuinka pahalta muista tuntuu vaan, että hyvä jos heillä on sentään mukava asua jossain ja muut saa painua vittun tai kitua siinä ihan rauhassa... ne ei kyllä huomaa jos joku kituu siinä vieressä....T_T'''
Eikös jo 16 vuotiaana saa muuttaa pois kotoa? Voisiko joku kertoa? Minä kun en ole ihan varma..